Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

terrorcsirke

2010.04.23. 10:36 - hwg

Bogi anyukája jött oda hozzám reggel az oviban, hogy ugyan szóljak már a Csengére, mert a lánya (kb egy fejjel magasabb, mint Csenge) fél az oviba jönni, annyira, hogy sírni is szokott. Merthogy Csenge a múltkor a falra passzírozta a lányt (Angélával), és hallotta, hogy Csenge a Vivit is kilökte a vonatból úgy, hogy vérzett az orra, és azért próbáljam már meg nevelni a gyerekemet, ez nem állapot.

Végülis Csengével megbeszéltem a dolgot ismét, most kicsit keményebben. Az óvónénit megkérdeztük, ő aszonta, hogy nem szokott gáz lenni, nem terror van az oviban, hanem néha pogóznak. A Vivis sztorit Vivitől is megkérdeztük, de ez vélhetően egy velünk szembeni legenda. A falhoz dolog meg nekem úgy tűnik Csenge foszlányiból, hogy Angéla nekiment Boginak, Csenge meg viccesnek gondolta, és tolta ő is. Persze hangsúlyoztam neki, hogy ettől nem csak Angéla a hibás. :)

Biztos azért vagyunk köcsögök, mert sokat segítünk, és szeretnek az óvónők. És tudjuk, hogy vannak anyukák, akik csak pampogni, fröcsögni járnak az oviba, és ha már jönnek, a gyereküket is hozzák. Semmit nem tesznek hozzá, és mindent és mindenkit fikáznak, ami az ovival kapcsolatos. Tulajdonképpen holnap már át akarják íratni a gyereket máshova, de soha nem teszik meg. Félek, hogy egyszer el fog durranni az agyam.

Másrészt meg mostanában valóban kicsit mostoha sorsa van Csengének, hiszen kibaszott a nyomás rajtunk (Főnök, szomszédok), és bizony jóval gördülékenyebb viselkedést várnánk el a kiscsajtól. De ő meg nem enged (nem biztos, h ez baj), viszont így szinte folyamatos a perpatvar, a hisztike, a büdös, a béna. Régóta van egy kis állóháború, amiből most már csak ki tudunk evickélni.

A bejegyzés trackback címe:

https://hwgcske.blog.hu/api/trackback/id/tr351954573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása