Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

köcsögösködés

2010.04.11. 07:31 - hwg

amióta új lakók jöttek a házba, azóta a szomszéd újra meggajdult, teljesen. miután ez eléggé meghatározó az elmúlt egy hónapban, részletesen leírom, ne feledjük soha.

Előzmények
A két kis lakásba elöl 2 pár költözött. Nagy részük a Tungsram-ban dolgozik. Az egyik pár mindkét tagja 3műszakos, van egy 2 éves kisfiuk, aki krupp-al küszködik, ami ugye nem nátha. A másik pár fiatalabb, ott asrác szintén izzós, a lány meg gyakornok volt az izzóban, aztán megtartották. Ő tanul is az ELTÉ-n vmit. A két srác nem széparcú, a gyermekeseknek van némi roma beütésük, de közel sem annyira (később lesz lényeges ez).

Problémafelvetés (melyik nap épp mi)
A szomszéd elkezdett vadul zaklatni, hogy kurvanagy a baj. A bajok:
- nem szóltak a tulajdonosok, h új lakók vannak, azok nem mutatkoztak be (ez ugye hagyján),
- az új lakók cigányok, ilyet nem lehet, ilyen nincs, ezt nem hagyta jóvá senki, minden szomszéd retteg, hozzá mennek félelmükben,
- a Pistabá meg pénzért idehozta őket, ő ajánlotta, hüje, hogy segített abban, h albérlőt találjon a tulaj,
- nincs rend, nem tartunk rendet, most gyorsan meg kell rendszabályozni az újakat, hogy tudják, hol a helyük, ők csak albérlők, ne mászkáljanak, ne nézelődjenek, ne hívjanak vendéget stb.,
- eleve hol van a lakónyilvántartás, milyen rendet tartunk itt stb.
- az albérlőt szerző tulaj egy kurva, hogy képzeli, a kurvaanyját stb.
- ő felgereblyézi hátul a földet, hogy lássa, hol ki mászkál, és természetesen - mint mindig - nyitva van az ablaka, és hát nagyon hangosak, kurvasok a vendég.
 

Tények
- minden új lakó dolgozik tisztességesen, tkp hangjukat alig hallani.
- a baj ugye a változás. az valóban van.
- de a többi csak egy igaz magyar "akurvaanyjátmindenkinek" cucc.
- egy hónapja napi fél-1 órát nyomja a dumát, a törvényeket, rendeleteket, legyünk kemények stb.
- ügyvéddel küldetett levelet, amit gondolom már tisztázni akar,
- a végén már élesen vitatkoztunk mindenen, úgyhogy ő már azon van, hogy azt csinálunk, amit akarunk. Azt fogjuk.
- mivel a padlás az övé (nem az egyébként, lásd alapító okirat), ezért el fogja vágni a kábelemet, ami ott megy keresztül. Az ő kábelét is levette a padlásomról, és kint, a kerten keresztül a levegőben vezette keresztül (nagyon szép a fehér kábel).
- az antenna erősítő áramellátását is megvonja, mert nem beszéltem meg vele, amikor kiszámoltam, mennyit fogyaszt. kurvára megsértődött, mert emelni akart, én meg kiszámoltam, hogy tkp csökkenteni kéne. :)
 

Következmények
Mindezek miatt mi úgy döntöttünk, hogy visszaadjuk az egészet, mert ennyi időnk nincs. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy van különbség a között, hogy valaki tulajdonos (és aggódik a tulajdonáért), és a között, hogy ő a közös képviselő, ezért extra gondok miatt is aggódnia kell. Nem értette meg. 
Az ügyvédjének írtunk egy tök vicces döngölőlevelet, és órákat elbaszva rendbetesszük a ház szervezeti és dokumentáris dolgait, aztán szevasz. Akar a zsíroshalál 5-6 nyugdíjas között igazat tenni, egyiket a másik nyomására rendszabályozni, hallgatva azt, hogy ki szerint mi hogy van, és ki mekkora kurva/buzi. Egyszerűen nem lehet velük bírni, a gyerekek vonatkozásában kisebbek a kockázatok, hogy ha hazaérek, valami furát találok otthon.

Egyszóval rendesek voltunk, kitettük a lelkünket, de hálátlan a nép. Ennyi volt, inkább fizetek másnak, és röhögök rajta majd keserűket.

A bejegyzés trackback címe:

https://hwgcske.blog.hu/api/trackback/id/tr711911127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása