Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

2010

2011.02.19. 19:20 - hwg

Csináltam én egy jó kis feljegyzést még az év elején a 2010-es évről, ami eszembe jutott, strukturáltan, szép kerek mondatokban. Vicces lenne egy idei terv is.

Társasházunk
köcsög leválasztása a rencerről, beszólások, közgyűlés, összefogás, perecskék. parázás, felülkerekedés, kiröhögés, beszólás, visszafordítás. Összefogás nagyon jó, emberek még jobban érződés! Új házirend, ügyvédhez járás, szmsz, ilyesmik. Minden király lesz, még egy év kell a teljes féregtelenítésre! Mínusz 10% from energy.

Beruházások
Csengének emeletes ágy, gyerekeknek nagyszekrény, anyának mosogatómasina, apának wave! Kertbe csúszdás mászóka. Mindezt nagyrészt anyóshitelből. Ahhoz képest, h nem akarás igazán komoly dolgokat...

Otthon
Csenge nagyovis lett, havercsajok. Szülinapi buli, azóta partihegyek. UTE torna, ügyesedés, belefáradás. Úszás megpróbálás, mert havercsajok. Ez is bejött, ügyesedés, drasztikusan kevesebb víziszony. Viszont egyre több hiszti, akartoskodás, szemtelenkedés, átlátás a szitán.
Zalán nyárig fejlődés, aztán pihenés. 4 fog már fél éve, menés csak két kézzel kapaszkodva. Aszittük, Csengét lekörözi, de nem. Továbbra is a legjópofább gyerek, akit ismerünk, egyszerűen jó ránézni, nagyon jó gyerek. Hozzátevés, hogy földhözverős hiszti kifejlesztés, ez új a családban. Erős! Persze mi kiröhögés, de kezelés még határeset.Együtt tudnak a legjobban mérgeskedni és röhögni is, szóval igazi tesók.
Mamma sok vitázkodás, hogy többet házimunkázás, mert nekem nincs idő semmire, és több dolgot kéne megcsinálni. Év végére normalizálódás, nagyon jó kiindulás. Távolmunka neki kizárás bentről, így továbbra sincs remény karrier resurrection.

Munka
Nagyon jó év volt, minden megcsinálás nulláról, tiszta, átlátható, gyors, minden újraírás. Napi 60 user és counting, elismerés. Szeptembertől nehéz, mert hetente 5-6 órát kell lógnom (UTE torna, ügyvédek stb.), ezért nyomokban visszatérés esti munka. Októbertől óriás crm projekt, onnantól minden még durvább. Kemény időszak volt és lesz.

Egészség
Egyre nagyobb rohanás, stressz, ezért újra influenza meg migrén meg ilyesmi, mint 3-4 éve. Úgyhogy elhatározás cigiabbahagyás. Másik oldalon meg megvolt a fight a tornyosuló dolgokkal, perek és munka meghúzva. Sajnos muszáj volt fél év stressz meg hajtás, néha kell ilyen a környezetért meg a karrierért.

A bejegyzés trackback címe:

https://hwgcske.blog.hu/api/trackback/id/tr102673255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása