Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

deszka hétvége

2010.05.02. 20:26 - hwg

Hétvégén Deszken voltunk Főnöknél látogatóban. Abban az objektumban, amiben anno megkaptam azt az éppenhogycsak E kategóriára elegendő minősítést (poros levegő belégzésével 25%-kal csökkent a tüdőkapacitásom, ami ugye szerintem normális). Szóval Főnök csak morgott, hogy tornázni kell, a kaja meg szar, a szobatársa meg zakkant. De ettől függetlenül sokkal jobban néz ki, a sebek durván jól gyógyulnak. Úgyhogy ha nem is tudják rávenni, hogy tornásszon, 2 hét múlva sokkal gyógyultabban megy haza.

Előtte szombaton ugye meglátogattuk a majálist Csengével, és hát piszok jó volt. A dombnál volt, és tök nagy vidámpark volt. Felültünk együtt a sárkányra, az óriáskerékre, a hattyú-csészealjra, és nagyon élveztük. Utána Csenge tolta a szokásos babakörhintát is. Az idő zseniális volt, tűzött a nap. Volt katonabemutató is, voltak a puskaforgatók, akik lövöldöztek is (néptáncolt is az egyikük), meg voltak cseréptörögetők. Utána jégkrémeztünk is, meg kapott Csenge (közös játékra...) egy felfújható Micimackót. Szóval nagyon jó volt.

A látogatás után meg beugrottunk Szegedre találkára. Baliéknál voltunk a jáccótéren Ferkóékkal, Rodiékkal és Baliékkal. Jó volt látni a félcsapatot, megdumáltuk a nyaralás részleteit, jót bújócskáztunk egy aránylag csupasz terepen. Aztán Baliéknál pöss, oszt vissza Kecsóra. Vasárnap meg sietés, mivel 3kor meccs, amire persze épphogy odaértem kezdés utánra. De nagyon jó meccs volt, még ha ki is kaptunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://hwgcske.blog.hu/api/trackback/id/tr521974877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása