Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

4 nap tekerés

2009.07.11. 00:14 - hwg

na nem olyan sajnos, hanem elektrogomb tekerés. az idei sound-ra majdnem annyi volt a teljes jegy, mint 2 napi jegy, így Krisztóval bevállaltuk. A szállást Csabó intézte. Végül Mamusék nem fértek oda, amiért ő nagyon szomorkás volt, de most így alakult, technikailag (időjárás, gyaloglás) nem is lett volna praktikus. Quimby se volt. :) Így utólag a 4 nap sok is volt nekünk, nagyon jól éreztük magunkat, de igencsak fárasztó volt. Főleg, mert első nap nem nagyon tudtam Krisztótól aludni, de később megoldottam. Volt is belőle balhá, hogy ott (a tetőtér nappalijában) aludtam, ahol a házigazdák nem számítottak alvó emberre.

Első nap a Nouvelle Vague vicces volt és kellemes, az Underworld meg nagyon nagy csalódás. Aztán megvolt a felfedezett, a Demon Superior (ahova Andreast nehezen lehetett elhurcolni, ő egyfolytában Michael Jacksont akart hallani). Mint utólag megtudtam, a Zságerék csinálják szórakozásból, hát nagyon helyesen, végre a (régi) Neo ötletessége és lelkülete újjászületett. Rettenetjól zúztak a csávók, izomlázam lett. Fontos a vizuál cucc is, kurtajók a klipek, ütősek a bevágott szövegek.  

Második nap Barabás Lőrincék meg a Carbonfools volt a warmup, piszok jó volt mindkettő, persze nekem előbbi sokkal jobban bejött. Neo a nagyszínpadon halálosan gyenge volt, végleg eltemettem őket. A Kraftwerk viszont mindenért kárpótolt, valami félelmetes vizuális élmény volt, nem beszélve az ős-elektro hatásáról. Habár nagyon leprogramozott, de talán ezért még jobban. Nagyon jól felvarrott a cucc, teljesen elvarázsolja az embört. Annyira, hogy nem is volt erőnk másra. Különben is, éjféltől ömlött be a sok dikkóőrült a partysátor híres dj-ire. :)

Származási hely: Balatonsound

Szombat az pihenőnap, a nap nagy része eldördült a sátornál: Kyoto Jazz Massive (populár jazz-t jáccó vicces, olykor már hüje japánok), illetve a Zagar volt nemcsak a warmup, hanem a csúcs is, ugyanis az Orbital annyira nem volt zúzós, főleg a vizuális élmény totális elmaradása miatt. Animán meg annyian voltak a PestiEsten, hogy nem lehetett beférni (tényleg).

Utsó nap már eleve későn mentünk ki. A Röyksopp - ahogy vártam - durván meglepett, nagyon ütős koncertet nyomtak a csávók, teljesen máshogy jön ez ki élőben, mint az albumon. Igazán még ők azok, akik nagyot léptek nálam felfelé. Moby az csúszott egy órát, de így is megérte: igazán durván megugráltatott minket, kicsit oda nem illő volt a rockos zúzás, de felejthetetlen volt az, ahogy több 10e ember kezét láthattam ugrálás közben. Meg hogy eljáccott olyat is, ami a lagzinkon volt (Lift me up). :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hwgcske.blog.hu/api/trackback/id/tr301254012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása