Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

lomtalan

2009.03.22. 23:49 - hwg

hétvégén lezajlott a lomtalanítás. Ezt egybekötöttük egy aránylag komoly átrendezéssel is. Ugyanis annyi cuccot kidobtunk, hogy én is meglepődtem. A kamrából, a nagyszekrényből, konyhából, pincéből-padlásról annyi stuff jött össze, hogy csak na. Ezen felbuzdulva az IKEA-ban vettünk 2 polcosszekrényt, meg polcot, oszt a nappaliban rerndesen változtattunk: 2 korábbi polc ki, 2 új be, asztal valszeg padlás, Csengétől szekrény ki, egyik nappalis polc be, a másik polc meg a hálónkba ment.

Így Csengének lett egy igazi, saját könyvespolca, nekünk egy saját cuccos polcunk. A nappali meg valóban jobban néz ki így, sokkal barátságosabb, kevésbé tűnik zsúfoltnak. A kamra szinte kiürült, és végre a nagy tükrös szekrényben is rend lett. Szóval megtettük, amivel 5 éve adósok voltunk magunknak, és átnéztünk mindent, amit csak úgy hoztunk, és leraktuk. Persze a padláson van még pár doboz, de az már csemege. Mamma is szelektált rendesen, szóval döbbenetesen jó volt az egészhétvégés pakolás, szerelés, cipelés.

Krisztóék is itt voltak, Főnökék is, úgyhogy jó móka volt. Ilyenkor Csenge nagyon elemében van, ugrálóvárról is megfeledkezett, ami azért durva. Persze vasárnap este eszébe jutott, és volt egy keserves sírás, de én mondtam neki vasárnap egész nap, kb. 10-szer.  no meg rendezkedett ő is, az előkerülő cuccokkal elvolt erősen. Legjobb beszólás a hétvégén, amikor Főnök becsukta a nagyszekrény ajtaját, miközben Csenge bent csücsült a polcon:

- Ne csukd már be a szekrény ajtajááát... (lenézően) az isten álgyon meg!

Származási hely: 200903 - Március meg április

 

nem felejtjük el, hogy visszamentünk az ikeába még egy polcért, illetve hogy azok a mocsok dzsipók 3szor is szétkúrták a rendezett lomtalanításunkat (este 9kor már szerintem kifejezetten rongálási céllal).

A bejegyzés trackback címe:

https://hwgcske.blog.hu/api/trackback/id/tr961019232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása