Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

pusznya a léleknek

2009.03.11. 23:48 - hwg

miközben szinte az összes hazánkban működő alapkezelő vezetője elküldte a kormányt lemondásba, már teljesen készen vagyok lelkileg. nagyon megterhelő ez, nehezen tudom a csasládot erről leválasztani. sajnos ez már túlesett azon, hogy majd lesz valahogy. nem lesz ez sehogy, bazmeg. vége.

eközben Csenge nagyon vicces, mert mostanság rengeteg puszit kapok. eddig se keveset, de most csak úgy is, a homlokomra, fülemre, orromra. reggel vicces, amikor oviba megyünk, búcsúzáskor rituálé van, 3 puszi a két orcámra meg a számra. lefekvés előtt ezen felül az orromra, néha a homlokomra is kapok. oviban még integetés is van, "szijaapa".

Egyébként az ovi már megint nagyon jó hetek óta. Nemtudom, hogy Zolika kiíratása, vagy más, de sokkal felszabadultabb Csenge, sokat mesél. Habár még mindig szokott az óvónéni ölében és közelében tartózkodni, de már egyre több mindenben benne van, sokmindent ki tudunk belőle szedni, hogy mit evett, mi történt.

És egyre kevesebbet kamuzik. :) Ugye mindig sokat kérdezünk, és ebben szokott lenni kontrol-kérdés is. Na azokra mivel bármit tud válaaszolni, ezért mindig kétkedéssel hallgattuk a sztorikat. Mára ez már eltűnt, sőt. Ez szerintem nagyon fontos lépcső. gondolom, ha kitalál dolgokat, vagy kamuzik, akkor valamit szégyell, titkol, vagy nem ért. Na ha ezek fogynak, akkor az jó.

megtudtuk ilyen mélyanalízis során (hwg bharat), hogy azért nem mer sokszor pisilni az oviban, mert fél, hogy kipisil a wc-ülőke alatt. ugye, ha nem ül hátra kellően. emellett azt is megtudtuk, hogy sokszor elütötték (igen!) az udvaron. no meg a kiscsávók a fütyijüket szokták mutogatni (!?) a mosdóban. szóval jönnek a szexuális és fizikai sérelmek.

Fontos lesz ezeket "kezelni", mert én is hasonlóan visszahúzódó, érzékeny vagyok, és bizony az oviból csak komoly szenvedések és megaláztatások maradtak meg. pl. uszodában ugye lenyomják a gyermek fejét, és ha becsinál, az világraszóló megaláztatás stb. Mindent megpróbálunk elkövetni, hogy Csengének ne legyen ilyen. Magunkból kiindulva talán már maga a kibeszélés is sokat számít, nekem anno ezek kimaradtak teljesen, egészen 14 éves koromig kb. Akkó meg má ugye nagyjából mindegy.

A bejegyzés trackback címe:

https://hwgcske.blog.hu/api/trackback/id/tr16996986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása