Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Török nyaralás - vasárnap a hullámokkal

2007.09.24. 00:09 - hwg

Ma megint terveztünk Alanyát, de elfáradtunk a parton. Ugyanis reggel felhők voltak az égen, ami nagyon furcsa itt. Ettől megnőtt a szél, és amikor lementünk a partra, akkor döbbentünk rá, hogy ez milyen jó. A nap 10-re kisütött, mi meg a parton voltunk egész ötig. Na de nagyon komoly hullámok voltak, akár 1 méter magasak is, nagyon élvezetes volt a fürdés a tengerben, nagyon sokszor bementünk, mert tiszta vidámpark volt. Az egész part sikított, ordított, kiabált a vízben, mindenki borult a matracról, meg kapta a maflásokat a hullámtól.
Megteszteltük erősen a csúszdaparkot is, nagyon jó kis csúszdák voltak. Csengével is próbáltuk, egyszer Mamma, aki a csúszda végén eltanyált Csengével, így mindketten merültek. Hiszti. Aztán én is levittem Csengét a gyerekméreten, és habár velem nem merült, ugyanúgy megijedt. De a medencében meg rötyögött, mint egy őrült, nagyon szereti a gyerekeket, de a hirtelen mozgásokat nem nagyon. Megnéztük a játszóteret is, ami nagyon messze volt, és ráadásul már teljesen szétverték a hülye orosz turisták, alig volt ép játék, szerencsére a csúszda az volt. Sosem felejtem el, ahogyan 2006-ban Kemerben az orosz gyerekek este 10kor a játszótér játékaival (pl. műanyag banán és egyéb gyümölcs hintázók) ütötték-verték egymást, a másik haját tépték, és szétrúgtak mindent. Hát ez van.

Aztán este meg magyar gulyás volt az egyik főétel, iszonytatóan jólesett. Vacsi után bár, ott felváltva mindig más ment el keringeni Csengével. Egyfolytában mászkált gyerektők gyerekhez, be a babakocsikba, meg zsiványkodni. Aztán lementünk a partra, ahol a színház is van, és épp elkaptuk a minidisco végét, ahol vagy 30 kisgyerek táncolt a színpadon. Csenge először csak nézte izgulva/feszülten, aztán feltettük a színpadra, ott meg beindult: forgott, szédülten rohangált, ugrált, aztán meg egy nagyobb lányka meg táncoltatta, emelegette is. Őt tudtuk utoljára leemelni a színpadról, annyira teccett neki. Mondta is este, meg reggel is azzal ébredt, hogy „de jót táncoltam”. Szóval megvolt az első igazi táncos parti is.
Egyszóval ez volt nyaralásunk csúcsnapja, egy napban rengeteg élmény volt besűrítve.

| | | | | | | |

A bejegyzés trackback címe:

https://hwgcske.blog.hu/api/trackback/id/tr37950438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása