Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Wellnes hétvége Szilvásváradon

2007.07.23. 23:31 - hwg

Az újpesti 41 fokból nekiindultunk 20-án Szilvásváradra, egy jó kis hétvégi pihenésre. Mire odaértünk, ott már csak 26 fok volt, ami már önmagában nagyon elég lett volna. Emellett piszok jól éreztük magunkat, az egyetlen baj az volt, hogy csak 2 éjszakát maradtunk.
A szállás tiptop volt, nagyon jó kis készházban laktunk, ami 86 m2 volt, de nagyon jó elrendezésű, zsírúj, frí internettel, mindennel. A szállodában volt medence, jacuzzi, meg a szokásos szauna-kamrák.

| | |

Csenge nagyon élvezte a medencét is, elsőre még visszafogottan, este meg már - a kezét fogva - ugrált a medencébe, amit nagyon élvezett. Úszkáltunk is lukas úszógumi-csónakkal. Ott ismerkedett meg Vikivel, a 4 éves kislánnyal, aki szerencsére nagyon rámenős volt, és estére már együtt lógtak vacsi közben is, meg utána a játszótéren. Csenge halandzsázott is neki, pedig nem szokott. Eleve, a játszóteret is élvezte, sok nagyobb gyerek volt, meg a játszótér is 3 éves kortól volt tervezve, ennek ellenére egyedül követte a nagyobbakat, és nagyon élvezte, kifulladásig. Nem is gondolná az embör, hogy mennyi családos embör megy pihenni belföldre.

Aztán pedig szombat délután nekivágtunk a túrának: kisvasúttal irány a Szalajka-völgy, Fátyol vízesés, onnan pedig a völgyben lefelé 5 km séta. A vonatozást Csenge azóta is emlegeti, nagyon jót tett neki, hogy valódi sihuhút látott, ami pöfög, zakatol, és dudál is. A völgyben a séta kicsit sok volt, de jó volt egy kis kikapcsolódás a fák közt.

| | |

Esténként meg jót dumcsiztunk, röhögtünk a teraszon. Nagyon jó volt, hogy ott 10 fokkal hidegebb volt, mint Pesten, így a kánikula végét is lecsippentettük. És tényleg nagyon jólesett mindenkinek. Apakka is szétszaunázta az agyát, Csenge pedig a jacuzzi-t is imádta. Nem felejtjük: Csengének nem nyílt a fotocella, amikor meg nyílt, félig bezúzta a kezét; Vikit, a rámenős kiscsajt; annyira kicsi volt a szobában az ágy, hogy kint kellett aludnom a nappaliban a kanapén Balázzsal; mennyit nézegettük neten a készházakat. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hwgcske.blog.hu/api/trackback/id/tr31950421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása